Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Aanz€t met Geld

14 juni 2018 door Lisbeth Verharen

Het project Financiële Zelfredzaamheid van jongvolwassenen met LVB is afgerond! Met een subsidie van ZonMw hebben we samen met jongvolwassenen, co-onderzoekers met ervaringskennis, professionals van Tandem-Interlokaal, de gemeente en onderzoekers van de lectoraten ‘Zorg voor Mensen met een Verstandelijke Beperking’ en ‘Versterken van Sociale Kwaliteit’ beter inzicht gekregen in wat voor deze jongvolwassenen belangrijk is bij het omgaan met geld en een aantal mooie producten hierover weten te maken. Het project is een onderdeel van de regionale ontwikkellijn armoede van de Werkplaats Sociaal Domein Nijmegen: Aanz€t met Geld. De producten van het project, waaronder casussen, films en een rapport, vind je hier

 

Reacties

Reageer

*