Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Gemeente Heumen gaat Kletsborden

30 november 2017 door Meike Heessels

De Gemeente Heumen heeft naar aanleiding van de samenwerking met Werkplaats Sociaal Domein Nijmegen voor alle verbonden organisaties uit wonen, welzijn en zorg een Kletsbord aangeschaft. Kletsborden is een spel dat draait écht contact maken. Tijdens het Kletsborden neem je de tijd voor elkaar. Je stelt elkaar vragen. Je bekijkt het leven eens door de ogen van een ander. Je praat niet alleen, maar gaat ook samen op ontdekkingsreis. Dat wat je leert in het spel kun je gebruiken in je eigen leven. Zo oefen je bijvoorbeeld met complimenten geven of met ruzie maken. Dit levert grappige en soms emotionele situaties op, net als in het echte leven. We dagen je uit om ook na het spelen eens een gekke vraag aan een ander te stellen. Of iemand even écht aan te kijken.We wensen de bewoners in de gemeente Heumen veel plezier op deze reis!

Reacties

Reageer

*