Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Het Kletsbord seizoen is geopend!

28 november 2016 door Meike Heessels

img_4366Het is zo ver! Aanstaande donderdag tijdens de HAN SOCIAAL inspiratiemiddag, overhandigen we het nieuwe spel Kletsborden aan Jos Kersten, directeur van het Zelfregiecentrum en aan alle sociale opleidingen van de HAN, in de persoon van Annet Laarman. We hebben het spel ‘stiekem’ al gespeeld tijdens de Kennismarkt Gehandicaptensector en de reacties waren lovend. Ervaringsdeskundige trainers van de LFB waren verrast door wat het spel doet en willen het graag gebruiken in trainingen. Een van de deelnemers in de workshop, werkzaam in de gehandicaptenzorg, zei na afloop: “Dit spel doet me denken. We zijn zijn allemaal mensen, die kwetsbaar zijn en zo hun eigen verhaal hebben. Die wederkerigheid, daar gaat het om. Dat oude idee van “Optimale nabijheid met behoud van distantie”, dat werkt helemaal niet. Je moet van beide kanten delen en open durven zijn, dat gebeurt zo vaak nog niet. Dit ga ik met collega’s bespreken.”

Kom je donderdag meespelen? Je kunt je nog opgeven via: https://www.han.nl/onderzoek/agenda/inspiratiemiddag-han-soci/

Nieuwsgierig geworden? Je vindt meer info via: https://blog.han.nl/werkplaatssociaaldomeinnijmegen/kletsborden/

Foto: Angela Jutte, 2016

Reacties

Reageer

*