Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Leerwerkplaats ervaringsdeskundigheid

8 maart 2016 door Danielle Damoiseaux

Het Kenniscentrum HAN SOCIAAL gaat samen met ervaringsdeskundigen, praktijkorganisaties, professionals, docenten en studenten in de nieuwe Leerwerkplaats Ervaringsdeskundigheid aan de slag met de vraag hoe de inzet van ervaringsdeskundigheid in onderwijs, onderzoek en praktijk kan worden versterkt. De kennis van ervaringsdeskundigen wordt als cruciaal gezien voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg en ondersteuning aan cliënten. Het traject bestaat uit 5 bijeenkomsten die in 2016 plaatsvinden. Meer informatie over het thema ervaringsdeskundigheid binnen het Kenniscentrum HAN SOCIAAL? Klik hier.

Reacties

1 Reactie to “Leerwerkplaats ervaringsdeskundigheid”

[…] Kenniscentrum HAN SOCIAAL start een leerwerkplaats Ervaringsdeskundigheid. (24 mei via Google) Lees het hele bericht op blog.han.nl. […]

Reageer

*