Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

– Algemene Tips

– Vul altijd zo goed mogelijk alle velden in als je gaat uploaden. Dit maakt het zoeken voor jezelf en je docent achteraf makkelijker.

 

– Indien je tegen errors of foutmeldingen aan loopt, prober dan eerst een andere pc of device en  ga niet steeds opnieuw proberen. Lukt dit ook niet, neem dan snel contact op met ons! Geef daarbij duidelijk aan om welk problem het gaat en stuur het liefst een screenshot mee.

 

– Gebruik indien mogelijk je eigen tablet of telefoon om mee op te nemen. Deze opnamen zijn prima van kwaliteit. Je kunt dan eventueel direct van je device naar de server uploaden. Dit scheelt een paar stappen en gedoe om de video eerst naar een pc over te brengen. Stel dan de kwaliteit ook niet te hoog in (max 720p = 1280×720) want dat heeft helemaal geen zin. Op de server wordt de kwaliteit altijd automatisch terug gebracht naar 720p (HD-ready).

 

– Heb je geen video-link gekregen in de mail, dan kan je kijken of de video al wel verwerkt is. De video kan je terug vinden bij ‘laatste video’s’ of in ‘mijn media’

 

– Als je je video niet meer kan terug vinden op naam of titel probeer dan te zoeken op HanAccount. Dit doe je alsvolgt: (Je moet dan wel zijn ingelogd!)

 

  • Klik op ‘advanced search’  rechts boven in de hoek

  • Kies uit de lijst van opties in het venster waar ‘titel’ staat voor ‘url’

  • Typ in het lege venster je HanAccount in en druk op search

  • Alle resultaten voor dit Hanaccount worden nu weergegeven.

klik voor vergroting

Reacties