Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Internship New Zealand

8 december 2011 door

Mijn ticket is geboekt, het visum is goedgekeurd, het aftellen is begonnen! En niet in maanden, niet in weken maar ik kan al gaan aftellen in dagen. 20 januari het zover, mijn vlucht vertrekt dan richting Nieuw Zeeland en na een kleine dertig uur zal ik dan aan de andere kant van de wereld uit het vliegtuig stappen om aan een zeven maanden lang avontuur te beginnen. ZIN!

Voor mijn studie commerciële economie ga ik zeven maanden stage lopen bij Intern New Zealand in Auckland. Toevallig is dit een stagebemiddelingsbureau. Ik ben verantwoordelijk voor de begeleiding van alle studenten die via het bedrijf een stageplek hebben weten te vinden. Ook ga ik alle sociale activiteiten organiseren. Verder heb ik als opdracht om een marktonderzoek te doen om te kijken of het concept wat is bedacht voor een nieuw bedrijf aan kan slaan. Dit is in het kort wat ik ga doen de komende maanden en natuurlijk zijn al mijn avonturen te volgen via de HAN Blog.

Auckland, New Zealand

Share
avatar

Artikel geschreven door .
Mijn naam is Maud Couvée en ik ben op 10 september 1990 geboren in Oss. Sinds 2008 woon ik in Nijmegen waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Vorig jaar ben ik begonnen met de opleiding Commerciële Economie en dat bevalt me wel! Voor mijn opleiding vertrek ik in januari naar Nieuw Zeeland en op deze site zullen jullie al mijn bevindingen uit Nieuw Zeeland kunnen lezen.

Reacties

Reageer

 

*