Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vergroot je wereld

FEM vergroot je wereld!

Studenten van de Faculteit Economie en Management (FEM) vergroten hun netwerk, creativiteit, inspiratie en kennis. Maar ook hun talent, mogelijkheden en toekomst. Kortom, hun wereld. Hoe? Dat lees je op dit weblog. Met foto’s, video’s en teksten houden studenten jou op de hoogte van hun belevenissen tijdens en na hun studie. Lees mee, praat mee en laat je inspireren! Uiteraard kun je zelf ook meedoen.

Share

Student Logistiek mede-eigenaar scheepsbouwer Port Liner

17 april 2018 door
Foto: Max van Meegen

Max van Meegen, mede-eigenaar Port Liner

Max (22) en Lars (20) van Meegen zijn de mede-eigenaren van Port-Liner. De scheepsbouwer Port-Liner uit Huissen laat de casco’s van 15 volledig elektrisch aangedreven containerschepen bouwen op de voormalige werf van Bodewes. De broers hebben hun eigen ideeën over batterijsystemen en de verdere toepassingen. Max van Meegen is student Logistiek en Economie en ondernemer in de scheepvaart.

Lees verder

Share

Tessa de zorgrobot kom je overal tegen

12 april 2018 door

‘Tessa de zorgrobot die mantelzorgers ontlast’. Voorpagina nieuws in de media, zorgorganisaties die de robot al inzetten én een item waar ook onze studenten zich druk mee bezig houden. Tessa helpt dementerende mensen om langer zelfstandig te blijven functioneren. Ook bij de nieuwe minor We Care, Waardevol en Betaalbaar Innoveren in Gezondheidszorg en Welzijn staat Tessa als één van de voortvarende onderdelen op het programma.

Lees verder

Share

Weet waarvoor je het doet!

10 april 2018 door

Interview met student Pavel van Telgen over z’n voorbereiding op Cambridge Engels

Pavel van Telgen (26), 2e-jaars student Finance & Control (Bedrijfseconomie), merkte tijdens de lessen Business Engels, standaardonderdeel van de opleiding, dat hem dit redelijk goed afging. Het was docent Kees Vloon die hem attendeerde hem op de mogelijkheid om zich via de HAN voor te bereiden op het doen van het Cambrigde English Business Higher exam (BEC Higher). Lees verder

Share

FSM-student voorziet peperdure Nikes

6 april 2018 door

Stagecoördinator Tabitha Brussé kwam na afloop van het gastcollege aan 3e-jaars FSM-studenten even naar mij toe: “Wil je in het stukje dat je hierover schrijven en zeggen dat ik erg trots ben op de vragen die de studenten hebben gesteld? Die waren echt heel goed!” Lees verder

Share

FRE-studenten geven hulp bij belastingaangifte

6 april 2018 door

Op donderdag 29 maart namen we even een kijkje in het lokaal (R31) waar 2e-jaars FRE-studenten hulp bieden aan mensen bij het doen van hun Belastingaangifte. We spraken met Arie van Kleef van de Belastingdienst, die samen met enkele van zijn collega’s de studenten helpt als ze vragen hebben. En we spraken twee studenten. Lees hieronder wat ze vertelden en bekijk de foto’s!

Lees verder

Share