Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vijf nieuwe partnerbedrijven HAN Lean-QRM Centrum

12 juni 2017 door Cynthia Hartsema

Deze maand verwelkomen wij maar liefst vijf nieuwe partnerbedrijven! Deze bedrijven zetten zich samen met het HAN Lean-QRM Centrum in voor het leggen van de verbinding tussen hun dagelijkse praktijk, het HBO-onderwijs en toegepast onderzoek. Onderzoekers, stagiaires en afstudeerders voeren binnen deze bedrijven projecten uit en ontwikkelen zo kennis op het gebied van Lean en QRM.

Voordelen voor onze partnerbedrijven
Het HAN Lean-QRM Centrum is een platform voor continue wisselwerking tussen onderzoek en praktijk en helpt partnerbedrijven in de ontwikkeling naar een continu verbeterende organisatie.
Dit betekent dat we hen:
• begeleiden en samen met hen de route die wordt afgelegd evalueren;
• regelmatig een spiegel voorhouden van wat goed gaat en wat minder goed gaat;
• kennis- en trainingsbijeenkomsten aanbieden;
• in contact brengen met andere organisaties die ervaring hebben met continu verbeterpraktijken en/of worstelen met dezelfde problemen;
• ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van concrete verbeteringen.

Onze nieuwe partners
Deze maand starten de volgende vijf bedrijven hun samenwerking met het HAN Lean-QRM Centrum:

Bredenoord 
Bredenoord ontwikkelt, levert, onderhoudt en exploiteert de betrouwbaarste toonaangevende decentrale energiesystemen. Met mobiele Logo Bredenoorden permanente systemen (zowel standaard als maatwerk) voorziet ze haar klanten van energiezekerheid, vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Denemarken. Met een vloot van meer dan 2.000 verschillende aggregaten, de expertise van de engineers en servicemonteurs en de eigen afleverservice speelt Bredenoord in op iedere energiebehoefte. Klanten kunnen materiaal huren, leasen en kopen. Van een 15 kVA voor de bouwkeet langs de snelweg tot een 60 MW powerplant.
https://www.bredenoord.com/

Leitz Service B.V. Logo Leitz
Leitz-Service Nederland is een toonaangevende, internationale producent van Precisietools en van specifiek ontworpen Gereedschappen en  Gereedschap Systemen voor het professioneel bewerken van massief hout, samengesteld hout, kunststof en metaal. In 2018 worden alle Nederlandse activiteiten van Leitz-service BV in de vestiging in Elst samengevoegd. Op dit moment werkt men aan de uitbreiding van het pand.
http://www.leitz-service.com/

Veth Automotive B.V.
dé specialist op het gebied van bedrijfswagen aanpassingen
Veth Automotive is specialist op het gebied van bedrijfswagen-aanpassingen. Veth Automotive is een internationale speler voor het leveren van totaal concepten zoals aanpassingen of inrichtingen voor bedrijfswagens tot 5 ton GVW (Gross Vehicle Weight).
Veth Automotive kent een lange historie; al sinds 1840 staan innovatie, kwaliteit en lange-termijnrelaties met klanten voorop in de bedrijfsfilosofie. Door jarenlange ervaring en grote vakkennis is het mogelijk om vrijwel aan iedere vraag te voldoen.
http://www.vethautomotive.com/

HPB Prefab Badkamers
HPB Prefab Badkamers ontwikkelt, produceert en monteert innovatieve prefab badkamers in alle denkbare maten. Deze badkamers Logo HPB Prefabonderscheiden zich sterk in de markt. Naast het gebruik van een unieke gelast stalen kooiconstructie zijn ze zeer solide, professioneel uitgevoerd én eenvoudig te plaatsen. Bij HPB is werkelijk alles mogelijk waarbij de wensen van de klant centraal staan. Dit geldt voor de maatvoeringen, de materialen, de tegels, de verlichting en alle sanitair-uitvoeringen.
HPB Prefab Badkamers heeft een schat aan kennis en ervaring in huis. Hier werken vakmensen, die in zeer korte tijd met passie voor het product een groot aantal badkamers produceren, leveren én monteren.
http://www.hpbbadkamers.nl/

Brink Towing Systems
Brink Group is een van de grootste ondernemingen in Europa op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van trekhaken. HetLogo Brink hoofdkantoor is gevestigd in Staphorst, Nederland.

Brink produceert meer dan tweeduizend verschillende trekhaken en ontwikkelt per jaar zo’n tweehonderd nieuwe trekhaken. Dit is mogelijk dankzij een flexibele productie en een hoge mate van automatisering. Vanuit het magazijn levert Brink een complete trekhaakset met alle bevestigingsmaterialen. Daardoor kan Brink elke bestelling snel leveren. En dat voor bijna alle auto’s. Uiteraard voldoet een trekhaak van Brink aan alle kwaliteitsnormen. De levensduur, de veiligheid en een probleemloze werking en bediening zijn gegarandeerd.
https://brink.eu/nl-nl/trekhaken/over-ons.html

Meer informatie over partnerschap
Wilt u ook een slag maken op het gebied van Lean en QRM? Wilt u leren met en van het HAN Lean-QRM Centrum?
Bezoek voor meer informatie over het HAN Lean-QRM Centrum en de voordelen van samenwerking/partnerschap onze website http://www.han.nl/lean-qrmcentrum of neem contact op met:
Stef Tiggeloven, coördinator HAN Lean-QRM Centrum
T. 0683996291

Share

Reacties

Reageer

*