Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Nieuwe partners HAN Lean-QRM Centrum

28 november 2017 door Cynthia Hartsema

 

Partnerbedrijven zetten zich samen met het HAN Lean-QRM Centrum in voor het leggen van de verbinding tussen hun dagelijkse praktijk, het HBO-onderwijs en toegepast onderzoek. Onderzoekers, stagiaires en afstudeerders voeren binnen deze bedrijven projecten uit en ontwikkelen zo kennis op het gebied van Lean en QRM.

Deze maand verwelkomen wij:

Kaizen Institute Netherlands
Het Kaizen Institute Netherlands (KINL)  is een internationale adviesorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in het, met behulp van de Lean methodologie, begeleiden van business transformaties.
https://nl.kaizen.com/

Your Lean Guide
Your Lean Guide staat voor presteren met respect, speciaal voor projectgedreven organisaties. Ga op lean-reis met lezingen, workshop en persoonlijke coaching van Rudy Gort, auteur van ‘het beste Lean boek van Nederlandse bodem’.
https://yourleanguide.nl/

Koninklijke Gazelle
Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 250.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen.
https://www.gazelle.nl/

Van Kempen Koudetechniek
Van Kempen Koudetechniek B.V. (VK) is een Nederlands bedrijf met circa 80 medewerkers dat zich in de loop van haar 65 jarige bestaan heeft ontwikkeld tot een specialistische organisatie op het gebied van koudetechniek.
http://www.vankempen-tiel.nl/

Meer informatie
Bent u benieuwd wat de toegevoegde waarde van partnerschap is voor uw organisatie?
Bezoek dan onze website of neem contact op met:
Stef Tiggeloven, coördinator HAN Lean-QRM Centrum
06-83996291

Share

Reacties

Reageer

*