Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Isao Yoshino komt naar European Lean Educator Conference in Nijmegen

12 juni 2017 door Cynthia Hartsema

Bent u Lean facilitator, Lean consultant, manager of docent/onderzoeker? Wilt u leren van de mentor van John Shook? Wilt u leren van de succesvolle Kan-Pro campagne waar Toyota de A3-methode effectief inzette om problemen op te lossen? Meld u aan voor de 4de European Lean Educator Conference (ELEC 2017).  

European Lean Educator Conference
Tijdens de ELEC 2017 op 8 en 9 november, staat het thema Lean Learning / Learning Lean centraal. U verbreedt en verdiept tijdens de conferentie uw kennis op het gebied van Lean, maar leert bovenal hoe u deze Lean-kennis overbrengt en zorgt dat deze optimaal beklijft binnen uw bedrijf of instelling.

Isao Yoshine toegevoegd aan sprekerslijst
Na drie succesvolle edities vindt deze toonaangevende conferentie plaats in Nijmegen. Het HAN Lean-QRM centrum is trots een aantal mooie sprekers te hebben vastgelegd. Naast John Bicheno, Karyn Ross en Kees Luttik  is ook Isao Yoshine, voormalig Toyota manager, mentor en leidinggevende van John Shook aan de sprekerslijst is toegevoegd.

Leer van de ervaringen bij Toyota
Yoshino neemt u tijdens zijn presentatie mee in de Kan-Pro campagne die hij bij Toyota begeleidde. Wat was het doel van de campagne? Op welke manier werd de A3-methode hier toegepast? Wat waren de belangrijkste resultaten na deze 2-jarige campagne. En waarom wordt deze werkwijze niet op grote schaal door andere organisaties toegepast?

Isao Yoshino

Isao Yoshino als drijvende kracht
Isao Yoshino is professor aan de Universiteit van Nagoya Gakuin in Japan. Hij werkte ruim 40 jaar in diverse managementrollen bij Toyota. Het Kanri Nouyoku programma is van zijn hand. Dit ontwikkelingsprogramma helpt managers rollen en verantwoordelijkheden te verduidelijken via de A3-methode.

Early Bird
Bent u een snelle beslisser? Leg dan nu uw deelname vast en maak gebruik van het aantrekkelijke ‘Early Bird’-tarief. Bij deelname aan beide conferentiedagen ontvangt u een korting van €75,- op het standaardtarief. U betaalt €675,- voor deze tweedaagse conferentie. Deze korting geldt tot 1 augustus 2017.

Partners van het HAN Lean-QRM Centrum profiteren extra en ontvangen een korting van 20% op het standaardtarief. Zij nemen deel voor €600,- per persoon.

Doelgroep
De ELEC biedt een interessant programma voor Lean consultants, Lean facilitators, Lean managers en docenten/onderzoekers op het gebied van Lean.

Meer informatie en deelname
Bezoek voor meer informatie en deelname onze website www.han.nl/elec2017.
Of neem contact op met: Cynthia Hartsema, 06 25 39 33 18

 

Share

Reacties

Reageer

*