StudIO L&D

Webinar What’s hot in HRD?

20 april 2018 door Vissers Christel

NVO2 nodigt je uit om deel te nemen aan de webinar What’s hot in HRD? Je kunt ookaansluitrn als je geen lid bent. Klik hier voor meer informatie.

Collegetour met Ike Lasater

9 april 2018 door Vissers Christel

Op dinsdag 15 mei van 15.00-17.00 uur organiseert Studio L&D graag weer een collegetour voor studenten, alumni en het werkveld van Opleidingskunde. Deze keer hebben we Ike Lasater, auteur van het boek ‘Woorden die werken op de werkplek’ bereid gevonden om vanuit de VS naar Nederland te komen en Opleidingskunde te bezoeken.

Ike Lasater is trainer/coach/mediator vanuit het gedachtegoed Geweldloze Communicatie. Hij heeft jarenlang met grondlegger Marshall Rosenberg gewerkt en in het bestuur gezeten van de internationale organisatie rondom Nonviolent Communication. Door die periode heen heeft Ike een leercyclus bedacht om jezelf te ontwikkelen in het gebruik van woorden die werken op de werkplek, voortgebouwd op de stappen van geweldloze communicatie die bekend zijn van het werk van Marshall Rosenberg.

Kom je laten inspireren en ontdek hoe jij je werkend leven of je studerend leven succesvoller en plezieriger kunt maken vanuit Woorden die werken op de werkplek. Voorkennis van Geweldloze communicatie is niet nodig, iedereen die geïnteresseerd is in hoe je professionele communicatie beter kunt laten verlopen en wat je daarvoor vooral ZELF al kunt doen na deze collegetour, is welkom!

Praktische informatie:

– de collegetour wordt in het Engels gegeven

– er is ruimte om vragen te stellen aan Ike en er zijn een aantal interactieve onderdelen

– er is nu al veel interesse voor deze spreker. Meld je snel aan want vol = vol!

– aanmelden kan via de inspiratieagenda van Studio L&D.

Janita Moes

Docent Opleidingskunde

Is dit event iets voor jou?

31 maart 2018 door Vissers Christel

Kim Numan is oud student van Opleidingskunde

Hoi!

Ben jij student Opleidingskunde of Onderwijskunde? En ben je nieuwsgierig naar wat je na je studie kan gaan doen? Als afgestudeerde Opleidingskundige/Onderwijskundige kun je alle kanten op. Je kunt bij verschillende organisaties aan de slag. In het onderwijs of het bedrijfsleven, je wordt zelfstandige of je wordt consultant.

Een event speciaal voor jou!

Om het kiezen makkelijker te maken, wil Connect speciaal voor jou een event organiseren. Tijdens het event kun je de verschillende kanten ontdekken en brengen we je in contact met verschillende young professionals. Zij zijn werkzaam in het HRD werkgebied en hebben niet zo heel lang geleden voor dezelfde keuzes gestaan.

Het event is bedoeld voor studenten van verschillende opleidingen onderwijskundige en opleidingskunde (UU,HAN,UVA, etc), zal plaats vinden in het midden van het land en is gratis.

Wat is Connect? Lees verder

Inspirerend filmpje

30 maart 2018 door Vissers Christel

Mooi inspirerend filmpje, zo aan het begin van de lente:-).