Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Een poffertjesmachine maken bij Elektrotechniek

29 maart 2012 door Kyra Rothuizen
YouTube Preview Image

Quintijn Cassee studeert Elektrotechniek aan de HAN. Hij maakte met zijn groep een poffertjesmachine in het kader van het project Machinebesturing. Ze kregen er maar liefst een 9 voor! Quintijn vertelt meer over het project en zijn redenen om voor Elektrotechniek aan de HAN te kiezen. Meer weten over Elektrotechniek?

Share
avatar

Artikel geschreven door Kyra Rothuizen.
Sinds 2007 werk ik bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, met name voor de faculteit Techniek. Ik beheer de blog Studeer Techniek, de Facebookpagina van Studeer Techniek en het twitteraccount. Het leukste van mijn werk? De blogpostings van studenten Techniek lezen!

Reacties

Reageer

*