Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Duurzame LED-tuinverlichting

28 maart 2012 door Kyra Rothuizen
YouTube Preview Image

Melvin Heimgartner studeert Elektrotechniek aan de HAN. In het onderdeel “Energie en duurzame opwekking” heeft hij met zijn groep duurzame LED-tuinverlichting ontworpen en gebouwd. Hij vertelt er meer over in deze video. Meer weten over Elektrotechniek studeren?

Share
avatar

Artikel geschreven door Kyra Rothuizen.
Sinds 2007 werk ik bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, met name voor de faculteit Techniek. Ik beheer de blog Studeer Techniek, de Facebookpagina van Studeer Techniek en het twitteraccount. Het leukste van mijn werk? De blogpostings van studenten Techniek lezen!

Reacties

1 Reactie to “Duurzame LED-tuinverlichting”

avatar Laura schreef:

Leuk om te zien dat jongeren zo bezig zijn met energiezuinige LED verlichting. Ik werk zelf al jaren met verlichting.

Reageer

*