Zou jij ook een steentje bij willen dragen om eenzaamheid onder ouderen te verminderen?

20 maart 2018 door HAN Sport en Bewegen

JongHelptOud S.C biedt een bemiddelingsdienst aan tussen studenten en eenzame ouderen in de regio Nijmegen. Studenten gaan op vrijwillige basis activiteiten uitvoeren met deze ouderen. Hierbij kan gedacht worden aan gezamenlijk boodschappen doen, een wandeling maken, een spelletje doen of een andere activiteit naar wens. Als tegenprestatie ontvang je als student eventueel studiebeloning voor je studie, krijg je praktijkervaring en is het een goede aanvulling voor op je CV!

Bij interesse of voor vragen kan je mailen naar: jonghelptoudsc@gmail.com of kijk op onze facebook: JongHelptOud.

Wij zijn JongHelptOud S.C opgericht door vijf tweedejaars studenten van de opleiding Sportkunde (SGM) aan de HAN in Nijmegen. Voor het vak Student Company van onze opleiding krijgen wij gedurende één jaar lang de gelegenheid om een eigen bedrijf op te zetten.