Young Professionals in Sports panel

16 januari 2013 door HAN Sport en Bewegen

De onderwerpen voor het Young Professionals in Sports panel zijn bekend. Tijdens dit panel op woensdag 27 februari om 16 uur gaan studenten van HAN Sport en Bewegen in discussie met professionals uit het werkveld. Het zal gaan over (het gebrek aan) innovaties in de sportmarkt ten opzichte van andere markten en over het onderwerp ‘sportmarkt als bindmiddel voor de samenleving’ en of hier meer aandacht voor moet komen in de opleidingen.

Studenten kunnen zich nog steeds opgeven voor het panel via de Facebookpagina van HAN Sport en Bewegen of door een mail te sturen. Ook is er nog ruimte om andere onderwerpen voor te stellen, waarover tijdens het panel gediscussieerd kan worden. Heb jij ideëen? Laat een reactie achter op Facebook of Twitter naar @HANsportbewegen.

De paneldiscussie van Young Professionals in Sports is gericht op de jonge professional en aankomende professional, de huidige studenten. Er zullen vraagstukken besproken worden omtrent de sportopleidingen en sportarbeidsmarkt. Staan de huidige sportopleidingen wel garant voor een droombaan of zijn al die sportopleidingen meer van hetzelfde? Zijn ze genoeg sportgericht en krijgen de opleidingen wel de waardering die ze verdienen?

Het Young Professionals in Sports panel is een initiatief van Sport FM.