Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Wil jij werken met topsporters? Word testleider bij Sport Sciences Papendal!

6 juli 2016 door HAN Sport en Bewegen

Het Sport Sciences Center Papendal (SCP), onderdeel van Centrum voor Topsport en Onderwijs Papendal, heeft als belangrijke taak om topsporters en talenten op Papendal sportwetenschappelijk te ondersteunen. Sporters worden daarvoor veelal sport specifiek getest op lenigheid, kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie maar ook mentale en cognitieve vaardigheden en bij spelsporten op tactische vaardigheden. De nieuwste en meest geavanceerde apparatuur wordt hier voor gebruikt! Op basis van de testen en metingen baseren trainers hun trainingsprogramma’s en de testresultaten worden gebruikt voor uiteindelijke selectie. Klik hier voor een voorbeeld van de werkzaamheden.

HAN Centre of Expertise Sport and Talent logo PANTONE 281_199_320 AANPASSING

Voor het afnemen en verwerken van de testen zoekt het SCP vanaf september 2016 6 studenten die deel willen uitmaken van het testteam HAN Papendal. Onder begeleiding van een embedded scientist en een HAN docent / onderzoeker leer je om op topniveau en bij topsporters en talenten testen op een valide en betrouwbare manier af te nemen. Je krijgt de mogelijkheid om van dichtbij mee te maken tot welke prestaties de sporters in verschillende sporten (o.a. handbal, volleybal, rolstoelbasketbal, atletiek, judo, tafeltennis, badminton) in staat zijn.

Wil jij direct bijdragen aan nieuw Olympisch succes in Nederland? Wil jij een unieke ervaring toevoegen aan je CV? En ben je 2de, 3de of 4de jaars ALO of Sportkunde (SBE of SGM) student? Dan is testleider SCP – HAN Papendal echt iets voor jou. Een plek in het testteam betekent dat je tussen de 10 en 15 keer per jaar wordt ingezet als testleider bij verschillende sporten en verschillende testen. Het geeft je ook de mogelijkheid contact op te doen met embedded scientists en coaches werkzaam op Papendal. Deze contacten kunnen je wellicht ook helpen aan een uitdagende en leerzame stageplaats.

Interesse? Stuur je motivatie en CV voor 1 september 2016 naar sporttalent@han.nl. Selectie van testleiders voor het testteam vindt begin september plaats.

Share

Reacties

1 Reactie to “Wil jij werken met topsporters? Word testleider bij Sport Sciences Papendal!”

avatar Florine van der Hoeven schreef:

Beste contactpersoon van HAN,

Onlangs heb ik een mail gestuurd naar het bovenstaande e-mailadres, sporttalent@han.nl, maar hier nog geen reactie op gehad. Ik zou graag horen of er dit jaar nog mogelijkheden zijn om deel te nemen aan soortgelijk programma.

Ik zie uw antwoord graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Florine van der Hoeven

e-mailadres: florinevanderhoeven@hotmail.com

Reageer

 

*