Voorlichting over het Theewaterskloof/Bangalore Programma op 22 mei

9 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

Op dinsdagmiddag 22 mei organiseren wij van 15.30 tot 16.30  een algemene voorlichting in Nijmegen over de HAN projecten in Bangalore, India en Theewaterskloof (TWK), Zuid Afrika. Deze bijeenkomst is “live” bij te wonen in lokaal D 118 op Kapittelweg 33 maar ook vanuit een willekeurige andere locatie (bijvoorbeeld vanuit huis) via videoconferencing/BlueJeans. Als dat laatste het geval is, laat het ons dan vooraf weten via project.theewaterskloof@han.nl dan sturen we nog wat eenvoudige instructies toe.

De voorlichting is bedoeld voor studenten met interesse in deelname vanaf semester 2 van 2018-2019. Een vriendelijk verzoek om deze informatie te verspreiden onder studenten die hier geïnteresseerd in zijn of meer informatie willen inwinnen. Voor meer inzicht in de projecten kunnen ze ook alvast een kijkje nemen op Insite.

Alvast hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groeten,