Vacature voor veldtrainer bij DVOL O9-1 in Lent

11 juni 2018 door HAN Sport en Bewegen

Zijn er ambitieuze studenten ALO of Sportkunde die het leuk vinden om 2 keer per week de talentvolle groep jongens van de O9-1 van DVOL in Lent te trainen? Om zo op een laagdrempelige manier, maar al wel op niveau, ervaring als trainer op te doen. Deze leuke en talentvolle groep was afgelopen seizoen in de najaarscompetitie in de hoofdklasse als O8-1 ongeslagen.

Het gaat in basis om het voorbereiden en uitvoeren van twee trainingen per week, zoals nu gepland dinsdags en donderdags van 17.40 tot 18.45 uur.  Er zullen altijd één of meerdere assistenten (vaders) bij zijn om te ondersteunen bij oefeningen en het groepsproces. In principe is het coachen tijdens de wedstrijden (meestal zaterdagochtend rond 09.00) niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Als het zo nu en dan niet kan, dan is er voldoende mogelijkheid om dit op te vangen.

Vanaf 11  juni gaan ze alvast 1 keer per week trainen met het nieuwe team. Dit op woensdag om 17.40 uur. Na de zomer gaan ze over op de dinsdag en donderdag. Interesse? Neem dan contact op met: Niels Groenendijk, 06-52615264