Stage lopen of een minor volgen in Bangelore, India?

19 januari 2018 door HAN Sport en Bewegen

India, één van de meest gevarieerde, interessante en kleurrijke bestemming ter wereld. Grijp nu je kans om via HAN Sport en Bewegen dit fascinerende land te bezoeken. In Bangalore werkt de HAN samen met Christ University en verschillende NGO’s.

Heb jij als ALO of Sportkunde student interesse in een stage, minor of afstudeeropdracht in Bangalore? Wil je weten welke projecten er zijn en/of heb je vragen? Neem dan contact op met Inger Quanjel (inger.quanjel@han.nl). En kom dan a.s. maandag naar de informatiebijeenkomst: maandag 22 januari 2018 van 15.30 -16.30 in Arnhem, R29-AU308.

Wil je graag solliciteren op één van de twee beschikbare plaatsen voor een sportproject? Stuur dan uiterlijk 15 februari je brief naar international Office (Yvonne.vandermeijs@han.nl).