Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Speciale korting WEURO2017 voor studenten van HAN Sport en Bewegen

29 juni 2017 door HAN Sport en Bewegen

Komende sportzomer staat compleet in het teken van voetbal! Voor het eerst in de geschiedenis is Nederland gastland van het EK Vrouwen. Nog nooit deden er zoveel landen mee. Maar liefst 16 Europese topteams gaan van 16 juli t/m 6 augustus de strijd met elkaar aan! Er worden 31 wedstrijden gespeeld in 7 speelsteden: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Enschede.

Once in a lifetime experience

Hoe super tof is het om een EK in eigen land mee te maken? Kaarten zijn al te koop vanaf 10 euro, en met jouw eigen kortingscode (zie scholar) ontvang je nu 20 procent korting op je bestelling. Scoor nu snel de best beschikbare plekken via www.weuro2017.nl/tickets.

De volgende wedstrijden worden in Doetinchem gespeeld:

  • 16 juli 20:45 | Denemarken – België | Op de openingsdag van het vrouwen EK spelen onze zuiderburen tegen Denemarken. De Belgen zijn voor het eerst van de partij op een EK, terwijl Denemarken zich voor ieder EK wist te plaatsen.
  • 19 juli 18:00 | Spanje – Portugal | De Iberische derby is een prachtig affiche. De buurlanden zullen het tegen elkaar opnemen in groep D, waarbij Portugal zich voor het eerst heeft gekwalificeerd voor een EK.
  • 22 juli 18:00 | IJsland – Zwitserland | De IJslandse ‘haka’ is alom bekend. Of de IJslanders ook nu weer feest kunnen vieren is echter de vraag. Zwitserland is licht favoriet en zal er alles aan doen om de IJslanders en hun ‘haka’ te overklassen.
  • 25 juli 20:45 | Zweden – Italië | In 18 ontmoetingen wist Zweden de winst 13 maal naar zich toe te trekken. De Italianen zullen dus aan de bak moeten om de Zweedse dames te verschalken. Voor beide teams de laatste wedstrijd in de poule, waar dus beslissingen zullen vallen.

Bekijk jouw 20 procent kortingscode op SCHOLAR en koop je kaarten op www.weuro2017.nl/tickets!

Records worden gebroken!

De OranjeLeeuwinnen spelen deze zomer tijdens het EK voetbal voor vrouwen in de groepsfase drie keer in een uitverkocht stadion. Eerder werd al bekend dat voor zowel de openingswedstrijd tegen Noorwegen als de derby tegen België geen kaarten meer verkrijgbaar zijn. Inmiddels is ook de wedstrijd tegen Denemarken op Het Kasteel in Rotterdam helemaal uitverkocht.

Stay tuned

Alles weten over het naderende EK? De side-events? Of de deelnemende teams? Neem een kijkje op www.weuro2017.nl en meld je daar aan voor de gratis nieuwsbrief. Volg ook de EK social media kanalen (@WomensEURO2017) en praat mee via #WEURO2017.

WEURO StudentenCup 2017

Om warm te lopen voor het EK vrouwen deze zomer wordt er speciaal voor vrouwelijke studenten een 7 tegen 7 voetbaltoernooi georganiseerd. De ‘WEURO StudentenCup 2017’ vindt plaats op vrijdag 30 juni op de KNVB Campus, een unieke locatie om met je eigen voetbalteam of vriendinnen het toernooi mee te maken’Het toernooi vindt plaats op vrijdag 30 juni op de KNVB Campus, een unieke locatie om met je eigen voetbalteam of vriendinnen het toernooi mee te maken.

Programma

Alle teams komen tussen 12:30 uur en 13:30 uur aan bij de KNVB Campus en als echte internationals ontvangen door bondscoach Sarina Wiegman en manager vrouwenvoetbal Minke Booij. Iedere speelster krijgt een officieel Adidas shirt die na afloop mee naar huis mag! De wedstrijden vinden plaats van 14:30 uur tot 18:30 uur. Na de finale wordt de dag gezellig afgesloten met een lekkere barbecue en een borrel. Om 21:00 uur is de gezamenlijke afsluiting van het toernooi en worden alle teams weer teruggebracht naar hun speelstad.

Hoe kom je bij de Campus?

Alle teams worden vanuit de speelsteden met bussen naar de KNVB Campus in Zeist vervoerd. Aan het einde van de dag worden de teams uiteraard ook weer thuis gebracht. Deelname vanaf 18 jaar. Nog een laatste leuk detail, er zijn geen inschrijfkosten!

FUN, FRIENDS, FOOTBALL! #WSC2017 #WEURO2017

Wil jij met jouw team het beste vrouwelijke studententeam van Nederland worden en een unieke dag beleven? Wil jij aan Pierre van Hooijdonk laten zien hoe goed jij een vrije trap kunt nemen? Geef je dan nu op via http://weuro2017.nl/nl/studentencup.

Kijk voor meer informatie ook eens op het Facebookevent en vergeet je niet op “aanwezig” te zetten.

Share

Reacties

1 Reactie to “Speciale korting WEURO2017 voor studenten van HAN Sport en Bewegen”

avatar Mark schreef:

En wat hebben we genoten!

Reageer

 

*