22 november 2016 door HAN Sport en Bewegen

foto-marleenMarleen van de Donk loopt als Sportkunde studente momenteel stage in Florida in de Verenigde Staten en die reis bevalt haar prima. Omdat de een z’n dood nu eenmaal de ander z’n brood betekent en Dennis Storm onlangs bekend maakte dat hij zal stoppen met het BNN programma 3 Op Reis, zag Marleen haar kans schoon. Met een open sollicitatie aan BNN, hoopt zij de opvolger van Dennis Storm te worden, wat haar op nog meer plekken in de wereld zal brengen. Zal BNN toehappen?

3-op-reis-sollicitatie-page-001Goedenavond, Welkom bij een nieuwe sollicitatie voor 3 Op Reis. Dennis Storm reist af naar huis en Marleen van de Donk maakt de oversteek van student naar professional. “Na 3 jaar student Sportkunde (SGM) te zijn, ben ik nu aangekomen in mijn vierde jaar. De eerste helft daarvan speelt zich af in Florida. Florida is de meest zuidoostelijke Staat van de Verenigde Staten en ligt met het Southernmostpoint op Key West op zo’n 145 kilometer afstand van Cuba. Behalve dat staat Florida bekend als de Sunshine-state. Hoe dat komt? Het klimaat in Florida is bijzonder tropisch & de natuur gaat daarin mee. Dit biedt toeristen en de vele Floridians die vaak vanuit New York of Zuid- Amerika komen prachtige mangroves, moerassen en verstrekkende landschappen, ook wel River of Grass genoemd.”

Er is van alles te beleven in Florida, daarom brengt Marleen 150 dagen door in de meest tropische staat van de States. “Doordeweeks werk ik 40-uur om mijn stage voor mijn studie te volbrengen. In het weekend ga ik er zoveel mogelijk op uit. Ook mijn eerste orkaan kan van mijn bucket-list afgestreept worden, thanks Matthew!” De VS is niet het enige land wat Marleen fascineert. Het is de wereld die haar boeit, het leren kennen van nieuwe culturen, zoveel mogelijk ervaringen opdoen om zo zelf een rijker mens te worden. Haar ouders hebben daar de basis voor gelegd. Vanaf Marleens tweede levensjaar is er geen jaar voorbij gegaan zonder het buitenland te bezoeken. De eerste 12 jaar was Europa favoriet, daarna werd ook overseas gerezen. De Verenigde Staten was nummer 1 voor kleine Marleen. Het land waar Marleen lang van droomde om eens naartoe te mogen gaan. Vele malen volgden, waarna haar 150-dagen-trip inmiddels haar vierde bezoek is aan de US of A. Haar passie voor reizen bleef bestaan, waarna er ook richting het zuidelijk halfrond werd gevlogen. Mauritius en Zuid-Afrika volgden – safari’s, windsurfen, snorkelen, van alles werd ondernomen. Niet alleen ‘s zomers, maar ook ‘s winters is Marleen als een vis in het water, als een skiër en snowboarder in de sneeuw. Waar Marleen nog meer geweest is? Dat heb je stiekem al lang gezien, jaartallen en landen staan allemaal weergegeven. Neem gerust nog even een kijkje in Marleens reis-cv. PS: benieuwd naar Marleens 150-dagen-in-the-USA? Check hieronder! En Marleen heeft ook al presenteerervaring, check de video!

3-op-reis-sollicitatie-page-0023-op-reis-sollicitatie-page-0033-op-reis-sollicitatie-page-004

1 Reactie to “Open sollicitatie studente Marleen als opvolger Dennis Storm bij BNN programma 3 Op Reis”

avatar Droombaan schreef:

Gaaf dat ze zo een kans gelijk probeert te pakken, durft ook lang niet iedereen. Die stage klinkt trouwens ook zeker niet verkeerd, paar maandjes Florida.