Op zoek naar vrijwilligerswerk? Word vrijwilliger bij het Rode Kruis studentendesk Nijmegen

6 december 2017 door HAN Sport en Bewegen

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk? Word ook vrijwilliger bij het Rode Kruis studentendesk Nijmegen. Wil je meer informatie? Kom dan vrijdag 15 december 2017 naar het Festival Rode Kruis studentendesk Nijmegen. Als vrijwilliger lever je op verschillende manieren een mooie bijdrage. Op dit festival krijg je informatie over de studentendesk. Maak je kennis met de verschillende activiteiten van de studentendesk. Verder zijn er gastsprekers die hun bijzondere verhaal komen doen.

Op het festival wordt er geld ingezameld voor Serious Request, ook meten we de hulpbereidheid van jou als student en ervaar je de geluiden en verhalen uit oorlogsgebieden. Ook is er een mogelijkheid om je EHBO op te frissen!

Kun je niet wachten? Kijk dan alvast op Studentendesknijmegen.nl of Facebook.com/rodekruisstudentendesknijmegen.

Locatie: HAN Nijmegen, Kapittelweg 33 (hoofdingang en collegezaal A005)

Tijd: 15:00 tot 17:00 uur