Nieuw vanaf september: #OnderwijsOnline als digitale leeromgeving

14 juni 2018 door HAN Sport en Bewegen

HAN Sport en Bewegen gaat over naar een nieuwe digitale leeromgeving: #OnderwijsOnline. We gaan afscheid nemen van de huidige leeromgeving Scholar/Study. Alle opleidingen van de HAN  zullen per september 2018 werken met #OnderwijsOnline. Voor de ALO (ook de Pabo-ALO) en Sportkunde betekent het dat per 1 september 2018 al het lesmateriaal beschikbaar is in de nieuwe online omgeving #OnderwijsOnline. Wil jij vast een indruk krijgen van OnderwijsOnline? Bekijk dan deze film.

Met onderstaande punten helpen we je de eerste stappen in #OnderwijsOnline te maken.

Waar vind ik #OnderwijsOnline?

Surf via HAN-Insite -> #OnderwijsOnline of direct naar OnderwijsOnline.han.nl. Daar log je in met je HAN-account.

Waar vind ik mijn lesmateriaal?

In #OnderwijsOnline ga je via de linkerkolom naar “Content”. Hier vind je jouw lesmateriaal per Onderwijs Eenheid (OWE).  In de nabije toekomst vind je steeds meer lesmaterialen per OWE in je gepersonaliseerde “My study programme”.

Waar vind ik hulp?

Wanneer je in de linkerkolom naar beneden scrolt, zie je onderaan de kolom “HAN-help”.  Daar vind je specifieke help informatie voor studenten (“Help voor studenten”) en antwoorden op veel gestelde vragen. Aan de Engelstalige versie hiervan wordt nog gewerkt. Als je daar geen antwoord op jouw vraag vindt kan je contact opnemen met de Servicedesk (servicedesk@han.nl of ga naar de balie).