Met HAN Sport en Bewegen naar de FBK Games

8 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

Zet 3 juni in jullie agenda! Dan gaan we met HAN Sport en Bewegen naar de FBK Games. Zie topatleten als Dafne Schippers, Nadine Visser, Churandy Martina en Menno Vloon aan het werk en neem een kijkje in de keuken bij één van de grootste atletiekevenementen in Nederland. Bovendien kan je in een team zelf de strijd aangaan tegen internationale topatleten en een NN prijzenpakket winnen!

Voor €20 euro per persoon krijgen studenten van de ALO en Sportkunde de tickets, een busrit en een kans om internationale top atleten zelf uit te dagen in een Challenge! Heb jij interesse om met je medestudenten naar Hengelo te gaan? Schrijf je dan in bij Jurre Grotenhuis: jurre@gscmail.nl!

De Challenge

Het NN Running Team daagt jullie uit voor een Challenge. Je kan met een team van 3 personen, 4 topatleten van het NN Running Team uitdagen. Ga je als eerste over de finish (dus voor het NN Running Team en de andere deelnemers) dan win je een NN prijzenpakket!

Je loopt met je teamgenoten 5 kilometer waarbij je elkaar mag afwisselen. Iedere keer als je moe gestreden bent mag je in een wissel vak een andere teamgenoot de strijd aan laten gaan. Dit kan alleen door een estafette stokje door te geven aan de volgende loper. Het NN Running Team zal in formatie door blijven lopen en niet mogen afwisselen.

Een prachtige ervaring om in het hoofdprogramma van de FBK-Games de strijd aan te gaan met de internationale wereld top in een stadion met minimaal 10.000 toeschouwers. Interesse in de NN Running Challenge? Schrijf je team dan nu in!

Stuur een email naar Jurre@gscmail.nl, met als titel: NN Running Team Challenge. Geef de 3 namen door van je team + je PR op de 5km (als je die hebt). Door middel van een loting zal bepaald worden welke teams deel mogen nemen. Als er meerdere HAN Studenten zich aanmelden zal er ALTIJD één ‘HAN Team’ meedoen aan de NN Running Team Challenge!