Gratis inloopspreekuur voor (sport)blessures voor studenten HAN Sport en Bewegen

19 januari 2018 door HAN Sport en Bewegen

Heb jij een (sport)blessure opgelopen, óf een pijntje waarvan je hinder ondervindt bij het sporten? Laat er even naar laten kijken door deskundigen. Kom naar het inloopspreekuur! Iedere maandagmiddag van 14 tot 15 uur en vrijdagochtend van 11 – 12 uur is het voor alle ALO en Sportkunde (SBE en SGM) studenten mogelijk om gebruik te maken van het gratis inloopspreekuur voor (sport)blessures. Tijdens dit inloopspreekuur staat er een team van (student) fysiotherapeuten en sportartsen in opleiding klaar om jou te voorzien van informatie en advies.

Locatie: Ysveld Fysiotherapie locatie Gymnasion. Heyendaalseweg 141. Wachtruimte | Z 01.330 en Z 01.340