Doe mee aan de Hackathon Virtual Reality in Revalidatiezorg van 20-22 april

4 april 2018 door HAN Sport en Bewegen

De Sint Maartenskliniek in Ubbergen doet dit jaar voor de eerste keer mee met Dutch Hacking Health. Deze deelname heeft een heel speciaal doel: het inzetten van Virtual Reality bij het revalidatieproces. Voor de ontwikkeling van bruikbare toepassingen van Virtual Reality is het internationale project VR4REHAB gestart. Dit project wordt gesubsidieerd door Interreg en duurt 3 jaar. Meer informatie hierover kun je lezen op hun website

Wat ga je doen?

Op 20 t/m 22 april vindt de eerste hackathon plaats. In totaal zullen er 5 hackathons gehouden worden, verdeeld over evenveel landen (België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk). Na deze 5 hackathons gaan de best toepasbare ideeën door naar de volgende ronde: de Gamejams. Hier worden de ideeën uitgewerkt tot een functionerende oplossing.

Aanmelding

Ben je docent of student bij het Instituut voor verpleegkundige of paramedische Studies, HAN Sport en Bewegen of de faculteit Techniek? Heb je inspiratie, ben je nieuwsgierig naar zorgtechnologie en de mogelijkheden van Virtual Reality in het bijzonder, en wil je de mogelijkheid voor interdisciplinaire samenwerking met beide handen aangrijpen? Dan is dit je kans! Lees meer over de Dutch Hacking Health en meld je aan via deze link.