Bezoek hét esports evenement op 30 mei voor een speciaal studententarief

25 april 2018 door HAN Sport en Bewegen

Heb jij interesse in esports en in de kansen die esports biedt voor bedrijven? Ben jij marketingminded en ondernemend? Maak dan nu gebruik van het speciale tarief van 75 euro voor studenten van HAN Sport en Bewegen (normaal €275) voor Esports2018. Wil jij hierbij zijn? Ga dan naar de aanmeldpagina en vul de promotiecode ‘HAN’ in.

EsportsX 2018 is hét kennisevent over de ongekende mogelijkheden in de wereld van esports. Deze unieke conferentie geeft je inzicht in de impact van esports op een organisatie en de enorme businesskansen die verscholen liggen achter dit fenomeen. Leer van de allerbeste sprekers vanuit unieke businessperspectieven en ontdek de kansen van esports. Met marktontwikkelingen, inzichten in de community en de vertaling naar proposities en succesvolle activaties door esports teams, merken en rechtenhouders is EsportsX 2018 een event gericht op de toekomst.