Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

HAN Studentenweblog Sport en Bewegen

naar overzicht opleidingen HAN Sport en Bewegen

Share

Verkeershinder naar Papendal vanaf 22 mei

18 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

Op 22 mei a.s. start de Provincie Gelderland met wegwerkzaamheden aan de N224, Amsterdamseweg. In 3 fasen worden de verkeerslichten en het asfalt vernieuwd, tussen de A12 en het kruispunt van de Schelmseweg. De planning ziet er als volgt uit (zie ook deze kaart):

Fase 1 + 2 22 mei t/m 2 juli Schelmseweg tot voor kruising Papendal
Fase 3 + 4 3 juli t/m 25 juli Kruising Papendal tot kruising Planken Wambuis
Fase 5 + 6 6 juli t/m 9 juli Kruising Planken Wambuis tot A12

 

Tijdens de wegwerkzaamheden is er, op het stuk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd, slechts één rijbaan open in beide richtingen. Houd dus rekening met extra reistijd. Met name de werkzaamheden gedurende fase 3 en 4 (vanaf 3 juli) hebben grote gevolgen voor de bereikbaarheid van Papendal (auto & buslijn 105).

Voor meer informatie over de werkzaamheden kijk op www.bereikbaargelderland.nl.

Share

SurviFELrun over de Nijmeegse campus op 28 mei: durf jij het aan?

15 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

Op 28 mei 2018 vindt de tweede editie van de surviFELrun plaats. Deze survivalrun wordt georganiseerd door de Nijmeegse Studenten Survival Vereniging FEL. Een survivalrun voor iedereen met een beetje conditie, over en rondom de campus van de Radboud Universiteit. Dit jaar heeft de survivalrun twee varianten, namelijk de 5k en de 7k met 25 tot 33 hindernissen! Dus survival je vaker? Dan kan je de uitdaging aangaan met de 7K! Durf jij het aan? De inschrijvingen zijn geopend op www.survifelrun.nl

Share

Waalkade Beachcamp van 1-3 juni: beachsporten op de Waalkade

14 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

Houd jij van sporten in lekker weer? Op 1-3 juni is het Waalkade Beachcamp: een groot sportevenement waarbij er diverse beachsporten gespeeld gaan worden in de vorm van toernooien. Schrijf je nu in op de beachfabriek.nl! Hieronder zijn de toernooien weergeven waarvoor er kan worden ingeschreven:

  • vrijdag      18:00-22:00 beachvolleybal 4×4 personen
  • zaterdag   10:00-14:00 beachvolleybal 4×4 personen
  • zaterdag   14:00-18:00 beachvolleybal 2×2 personen
  • zondag     11:00-18:00  beachsoccer    5×5 personen
Share

Voorlichting over het Theewaterskloof/Bangalore Programma op 22 mei

9 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

Op dinsdagmiddag 22 mei organiseren wij van 15.30 tot 16.30  een algemene voorlichting in Nijmegen over de HAN projecten in Bangalore, India en Theewaterskloof (TWK), Zuid Afrika. Deze bijeenkomst is “live” bij te wonen in lokaal D 118 op Kapittelweg 33 maar ook vanuit een willekeurige andere locatie (bijvoorbeeld vanuit huis) via videoconferencing/BlueJeans. Als dat laatste het geval is, laat het ons dan vooraf weten via project.theewaterskloof@han.nl dan sturen we nog wat eenvoudige instructies toe. Lees verder

Share

Gemeente Bronckhorst is Lekker Bezig!

9 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

Voor 7 juli 2018 zoekt de Gemeente Bronckhorst nog 6 studenten om te helpen tijdens het Lekker Bezig festival. Dit festival staat volledig in teken van gezond eten en bewegen. Op deze dag hebben ze leuke activiteiten waar zij nog wat steun bij nodig hebben. Help jij mee of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar: R.pastoor@bronckhorst.nl.

Share

Met HAN Sport en Bewegen naar de FBK Games

8 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

Zet 3 juni in jullie agenda! Dan gaan we met HAN Sport en Bewegen naar de FBK Games. Zie topatleten als Dafne Schippers, Nadine Visser, Churandy Martina en Menno Vloon aan het werk en neem een kijkje in de keuken bij één van de grootste atletiekevenementen in Nederland. Bovendien kan je in een team zelf de strijd aangaan tegen internationale topatleten en een NN prijzenpakket winnen!  Lees verder

Share

Bezoek hét esports evenement op 30 mei voor een speciaal studententarief

25 april 2018 door HAN Sport en Bewegen

Heb jij interesse in esports en in de kansen die esports biedt voor bedrijven? Ben jij marketingminded en ondernemend? Maak dan nu gebruik van het speciale tarief van 75 euro voor studenten van HAN Sport en Bewegen (normaal €275) voor Esports2018. Wil jij hierbij zijn? Ga dan naar de aanmeldpagina en vul de promotiecode ‘HAN’ in.

Lees verder

Share