Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Alumni

In 2006 verlieten de eerste afgestudeerden HAN Sport en Bewegen, of het Instituut Sport- en Bewegingsstudies (ISBS), zoals het toen nog heette. Voor deze alumni organiseren we regelmatig bijeenkomsten. Ook worden zij actief betrokken bij het onderwijs. Wil je contact houden met HAN Sport en Bewegen? Meld je dan ook aan bij de LinkedIn groep en blijf op de hoogte van alle activiteiten. Bijdragen voor dit weblog zijn natuurlijk altijd welkom.

Afgestudeerd aan de ALO of Sportkunde (SBE/SGM) en op zoek naar werk in de sport- en beweegsector?

In onze LinkedIn Groep vind je regelmatig vacatures. Daarnaast werkt HAN Sport en Bewegen samen met SportNetwerk.nl, een carrièreplatform voor sportprofessionals en waar je ook een groot aanbod vind van vacatures. Registreer je op de website en vind de baan die bij jou past.

Professional en op zoek naar een relevante cursus?

HAN Sport en Bewegen biedt voor zowel alumni van de ALO en Sportkunde als voor andere sportprofessionals diverse cursussen en kortdurende opleidingen, waarmee jij je verder kan specialiseren en jouw werk nog interessanter kan maken. Daarnaast blijf je zo up-to-date wat betreft de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Bekijk hier het aanbod cursussen en kortdurende opleidingen.

Meer informatie?

De contactpersonen voor alumni en zaken die daarmee samenhangen zijn voor:

Share

Reacties