Meld je aan voor social event “Hoe krijg ik mijn werknemers in topvorm?”

13 juni 2018 door HAN Sport en Bewegen

Bedrijven zonder werknemers is ondenkbaar. Personeel is de draaiende motor van elk bedrijf. Daarom is het belangrijk dat personeel vitaal, gezond en fit is. Als werkgever en ondernemer kun jij daar een steentje aan bijdragen. Daarnaast helpt het niet alleen je personeel, maar biedt het ook resultaat voor het bedrijf.

Door: Marleen van de Donk

Met het thema: “Hoe krijg ik mijn werknemers in topvorm?” wil de organisatie van de Boels Ladies Tour en de organisatie van Rush Hour de link leggen tussen de ‘fitness’ van topwielrenners en de ‘fitness’ van werknemers. Onder andere topwielrenner Maarten Tjallingii zal vertellen over zijn ervaring als wielrenner, hoe zijn fitte leven hem gezonder en gelukkiger maakt en geeft hij antwoord op de vraag: “Hoe kom je weer in topvorm na een val in je carriere?”. Arbeid- en gezondheidsbureau Adaptics zal het verhaal van Maarten doorpakken en vertellen hoe jij als ondernemer/werkgever, jouw werknemers weer in topvorm kunt krijgen na een val in hun carriere als werknemer, door bijvoorbeeld een burn-out.

• Datum: 4 juli 2018
  • Tijd: 14.30 – 17.00 uur
  • Locatie: aan het parcours in de Rozet, Kortestraat 16, Arnhem
  • Bereikbaarheid: De Rozet ligt op 5 minuten wandelafstand van het Centraal Station in Arnhem
  • Parkeren: kan in Parkeergarage Rozet aan de Langstraat 10, Arnhem
  • Entree: Gratis

De organisaties van Rush Hour en Boels Ladies Tour zorgen voor hapjes en drankjes. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 1 juli 2018 via deze link. We ontvangen je graag op 4 juli! Let op: er is plek voor maximaal 10 studenten en 10 alumni van de ALO en Sportkunde (SBE, SGM), dus wees er snel bij!