Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Comeniusbeurs voor innovaties in Master Sport- en Beweeginnovatie

23 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

José Cuperus ontving op 16 mei als coördinator van de Master Sport- en Beweeginnovatie de prestigieuze Comenius Teaching Fellow-beurs. Het Comeniusprogramma stelt docenten in staat om hun visie op onderwijs in de praktijk te brengen. Met deze beurs van € 50.000,- kunnen de docenten in hun eigen onderwijs een kleinschalige innovatie en verbetering doorvoeren.

José ontving de prijs voor haar plan ‘Leiderschap en professionele identiteit in een arbeidsmarkt in transitie’ voor een op te zetten gepersonaliseerd leiderschapsprogramma binnen de Master. Professionele identiteit wordt een belangrijk onderwerp in het nieuwe programma, dat in co-creatie met het werkveld wordt ontwikkeld.

Master Sport- en Beweeginnovatie

Wil je als sport- en beweegprofessional innovaties brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie. Een opleiding die wetenschap, praktijk en beleid bijeenbrengt en duurzaam met elkaar verbindt.

Het profiel van een Master Sport- en Beweeginnovatie sluit optimaal aan op de professionaliseringsbehoefte in het werkveld. Eenmaal afgestudeerd, ben je in staat de benodigde innovatie daadwerkelijk te realiseren en te verankeren in jouw dagelijkse beroepspraktijk. Door de flinke dosis inhoudelijke kennis, maar ook door de aangeleerde verandermanagementvaardigheden en leidinggevende capaciteiten. Bovendien fungeren masters in Sport- en Beweeginnovatie vaak als rolmodel voor professionals in hun omgeving door de combinatie van inhoudsdeskundigheid en praktijkgerichtheid.

Kijk voor meer informatie op han.nl/msbi.

Share

Reacties

Reageer

*