Programma Carrièredag voor vierdejaars en alumni HAN Sport en Bewegen bekend

22 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

Het programma van de carrièredag van HAN Sport en Bewegen voor vierdejaars studenten en alumni van de ALO en Sportkunde (SBE/SGM) op vrijdag 1 juni is bekend.  Er wordt gestart met een banenmarkt, waarbij een groot aantal bedrijven aanwezig is. Meld je aan via deze link en kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement. Hieronder vind je het complete programma.

• Banenmarkt (14:30 – 16:30 uur): Fitland, Arboned, Bewegingswetenschappen UvA, Personato, Ippon Personeelsdiensten, Wageningen Universiteit (Health & Society), Decathlon, Talent & Pro, HB-Sports, Adaptics, Sport Scoutz / Sport Netwerk, Radboud Universiteit, Sportcentrum Papendal, Gelderse Sportfederatie en HAN ISBS (post-HBO opleidingen).
  • Pauze (16:30 – 18:00 uur): Netwerken onder het genot van een broodje en soepje.
  • Welkomstwoord voorzitter Lieve (18:00 – 18:15 uur)
  • Workshopronde 1 (18:15 – 19:00 uur): Vitaliteit vs werkprestaties (Adaptics) of De sportcarrière in de publieke wereld (BMC Advies)
  • Pauze (19:00 – 19:15 uur)
  • Workshopronde 2 (19:15 – 20:00 uur): Hoe maak je indruk op een recruiter? (Personato) of Het nieuwe motorische leren (Veronon)