Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Carrièredag HAN Sport en Bewegen op vrijdag 1 juni: Plan je toekomst

14 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

Ben jij afgestudeerd aan de HAN ALO of HAN Sportkunde (SBE/SGM) of vierdejaars student van een van die opleidingen? Plan dan je toekomst op de Carrièredag van de Alumnivereniging van HAN Sport en Bewegen! Meld je aan via deze link en kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement.

In de middag maak je kennis met diverse organisaties die graag in contact komen met (aankomend) alumni van HAN Sport en Bewegen. Ze vertellen graag over het werkveld en er zijn mogelijkheden om je droombaan te scoren! In de avond zijn er twee workshoprondes waarin je een boost geeft aan je professionele skills. Uiteraard is er ter afsluiting een netwerkborrel.

Share

Reacties

Reageer

*