Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Dames wielertalent gezocht: First #PushingDreams TALENT DAY op 20 juni

7 mei 2018 door HAN Sport en Bewegen

Ben jij een sportieve dame die houdt van wielrennen? Ben je tussen de 17 en 23 jaar oud en benieuwd of jij hèt nieuwe talent bent voor team Parkhotel Valkenburg? Op woensdag 20 juni 2018 zal het wielerteam haar eerste talentendag organiseren voor Nederlands dames wielertalent. De talent day wordt georganiseerd in Nijmegen in samenwerking met HAN SENECA, de sportmedisch partner van het team.

Aanmelden

Meld je aan voor de eerste #PushingDreams Talent Day en win een stagecontract bij het team! Mail je naam, adres, leeftijd, e-mail adres en telefoonnummer naar talentday@pushingdreams.nl en wellicht ben jij een van de 25 talenten die wij op woensdag 20 juni mogen verwelkomen!

Uniek evenement

Team Parkhotel Valkenburg onderscheidt zich van alle andere damesteams, door de focus vooral te leggen op talentontwikkeling. Team manager Esra Tromp is dan ook enthousiast over deze talentendag op 20 juni: “Als team proberen wij onze rensters zo goed mogelijk te ondersteunen in het najagen van hun dromen. De jeugd heeft de toekomst, een uitspraak waar wij volledig achter staan en wat voor het team heel belangrijk is. Om in samenwerking met HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA een eigen evenement op te zetten dat volledig in het teken staat van talentontwikkeling is heel erg gaaf! Het feit dat deze dag een bijdrage zal leveren aan het team, deelnemers veel kunnen leren en studenten meewerken aan deze talentendag, maakt het een heel bijzonder en uniek evenement.”

Samenwerking

Eind 2017 sloegen het wielerteam en het expertisecentrum de handen ineen. De samenwerking moet leiden tot een verdere ontwikkeling van de rensters. Zo krijgen zij voedingsadvies van de diëtisten van HAN SENECA Sports & Exercise Nutrition en gaan ze gebruik maken van diverse test- en meetapparaten zoals de dexascan (botdichtheidsmetingen). Jaarlijkse inspanningstesten moeten inzicht geven in de ontwikkeling en fysieke gesteldheid van de rensters. Ook op het gebied van talentontwikkeling ondersteunt het expertisecentrum de wielerformatie.

Share

Reacties

Reageer

*