Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Laatste plekken voor Cursus Leefstijlcoach

19 april 2018 door HAN Sport en Bewegen

Ben jij geïnteresseerd in een gezonde leefstijl en de relatie met vaak voorkomende ziektebeelden? Wil je weten hoe je gezondheid, beweeg- en voedingsgedrag in kaart brengt? Welke rol motivatie speelt bij gedragsverandering?  Wil jij mensen gaan begeleiden naar een gezonde leefstijl? Twijfel dan niet langer en schrijf je dan in voor de basistraining tot leefstijlcoach van HAN SENECA. Tijdens deze training leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om iemand te coachen naar een gezonde en actieve leefstijl.  Data: 16 mei, 30 mei en 20 juni 2018 van 9:30 – 16:30 uur. De cursus is geschikt voor Professionals met HBO werk- en denkniveau met interesse in leefstijlcoaching. Meer informatie? Inschrijven? Dat kan op de website van HAN deeltijdstudies.

Share

Reacties

Reageer

*