Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Aftermovie Congres van de Unieke Sporter

16 april 2018 door HAN Sport en Bewegen

Op zondag 4 maart 2018 werd de Week van de Unieke Sporter geopend met een prachtige sportdag op het Radboud Sportcentrum. Meer dan 200 bezoekers en een ruim aanbod aan sportactiviteiten zorgden ervoor dat het een bruisend gebeuren werd waarmee de energie voor de Week van de Unieke Sporter op de juiste manier begon te stromen. Gedurende de week zijn er tal van activiteiten georganiseerd door organisaties en verenigingen op het gebied van aangepast sporten in de Regio Nijmegen waarbij de slogan “laat zien wat je in huis hebt” voorop stond. Het congres, mede georganiseerd door HAN Sport en Bewegen en waar meer dan 200 deelnemers aanwezig waren, werd bestempeld als inspirerend en een stimulans voor iedereen die met aangepast sporten in aanraking komt.

Share

Reacties

Reageer

*