Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Nieuw vanaf september 2018: Bachelor Sportkunde in deeltijd

17 november 2017 door HAN Sport en Bewegen

Aanstaande woensdag 22 november organiseert HAN Sport en Bewegen een Open Avond voor de deeltijdopleidingen op dit gebied. In september 2018 start nu ook de bacheloropleiding Sportkunde in deeltijd, de hbo- opleiding waarin je onder andere leert om sport- en beweegprogramma’s te ontwikkelen, te organiseren en uit te voeren. Kom ook naar de Open Avond op Kapittelweg 33 in Nijmegen van 18.00-21.00 uur.

Wil jij je ontwikkelen tot hbo professional in de sector sport, bewegen en vitaliteit en je positie op de arbeidsmarkt verbeteren? Dan is de HAN deeltijdopleiding, waarbij je werken en leren combineert, je op het lijf geschreven.

Als sportkundige breng je mensen in beweging voor wie sporten geen vanzelfsprekendheid is. Of ga je aan de slag als manager bij een groot sportbedrijf, een sportorganisatie of bij een adviesbureau dat een gezonde leefstijl bevordert. Wat je leert binnen de deeltijdopleiding Sportkunde, breng je direct in de praktijk.

Beroep met perspectief

Bewegen en gezondheid komt meer en meer in de aandacht te staan.  De landelijke en lokale overheid erkennen de kracht van sport, bewegen en gezondheid. Sportkundigen, waaronder buurtsportcoaches, leefstijlcoaches, gezondheidsadviseurs, bewegingsagogen en managers en ondernemers binnen sport & health, spelen in deze ontwikkelingen een centrale en bepalende rol.

Buurtsportcoaches

Voor het aanstellen van buurtsportcoaches die in de wijk werken is er financiële ruimte beschikbaar. Daarnaast bieden actuele ontwikkelingen kansen voor de sportkundige:

  • toename van overgewicht
  • de grote instroom van vluchtelingen
  • vergrijzing onder de Nederlandse bevolking

 

De sportkundige weet immers als geen andere hoe hij individuen, groepen of organisaties in beweging krijgt. Voor meer informatie, kijk op www.HAN.nl/Sportkunde-deeltijd, mail naar inger.quanjel@han.nl of kom naar de open avond op woensdag 22 november.

Share

Reacties

Reageer

*