Battle of the alumni voor afgestudeerden van ALO, Sportkunde (SBE, SGM) en MSBI

15 november 2017 door HAN Sport en Bewegen

Afgestudeerd bij HAN Sport en Bewegen aan de ALO (voltijd/deeltijd), Sportkunde (SBE, SGM) of de master Sport- en Beweeginnovatie? Kom dan op 30 november naar de legendarische Sportquiz van alumnivereniging HAN Sport en Bewegen! Om 19:30 uur ben je van harte welkom in het sportcafe van de RU (Heyendaalseweg 141 in NIjmegen). De quiz start om 20:00 uur en duurt tot +- 22:00 uur. Uiteraard is er ook ruimschoots de tijd om je oud-studiegenoten en docenten te spreken.

Inschrijving

Via de inschrijflink kun je je als deelnemer aanmelden. Bij een individuele aanmelding wordt je door ons ingedeeld in een team. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een team te formeren met je oud-studiegenoten (maximaal 5 personen). Naast een gezellige avond krijg je de eerste consumptiebonnen van ons. Blijf op de hoogte via de evenementenpagina op Facebook.

Word ook gratis lid van onze alumnivereniging

Het kennismakingsjaar is gratis, waarmee je profiteert van diverse activiteiten (netwerkborrels, banenmarkt, lezingen en loopbaanontwikkeling).​ Naast een gezellig weerzien met oud-docenten en klasgenoten krijg je inzicht in beschikbare vacatures, loopbaanmogelijkheden, kennisdeling en nascholing. Op deze manier bouwen we een sterk netwerk!

Aanmelden

Je activeert het lidmaatschap door een mail te sturen naar ons e-mailadres; alumnivereniginghansb@gmail.com Noteer je naam en e-mailadres in de mail en zet in de titel/onderwerp: aanmelding lidmaatschap.