AISS Sportsymposium: Sport & de Wijk op 4 oktober

13 september 2017 door HAN Sport en Bewegen

Op woensdag 4 oktober organiseert het lectoraat Topsport & Onderwijs van de Hogeschool van Amsterdam het AISS Sportsymposium: Sport & de Wijk. Dit is ook zeer interessant voor studenten en docenten van HAN Sport en Bewegen (ALO, Sportkunde) en dus ben je van harte uitgenodigd om het symposium bij te wonen. Registreren is gratis en kan via de onderstaande link.

REGISTREREN

AISS Sportsymposium: Sport & de Wijk

Wat is de kracht van sport in de wijk? Biedt sport kwetsbare jongeren structuur in hun dagelijkse leven? Hoe ervaart een huisarts de rol van sport en bewegen in de dagelijkse praktijk? Zijn er manieren waarop welzijnswerkers, zorgverleners en professionals sport gezamenlijk kunnen inzetten als middel om de leefkwaliteit van wijkbewoners te verhogen?

• 13:45 – 14:15 Ontvangst met koffie en thee
  • 14:15 – 14:30 Welkom door dagvoorzitter dr. Cees Vervoorn, opening door Heleen Jumelet: Hogeschooldirecteur Gezondheidszorg, Welzijn & Sport
  • 14:30 – 15:00 Film ‘Sport & de Wijk’ door Kees Hoogeveen
  • 15:00 – 15:30 Niels Hermens – Brede context van sport in de wijk