Welke juf of meester kan het langste planken?

14 juni 2017 door HAN Sport en Bewegen

Alle juffen en meesters van basisscholen uit Gelderland worden uitgedaagd om mee te doen aan de verkiezing van de fitste juf en meester van 2017, georganiseerd door de Gelderse Sportfederatie in het kader van de Nationale Sportweek van 9-17 september. Jochem van Gelder komt in september persoonlijk de prijs overhandigen aan de fitste juf en meester. Aan alle alumni van de ALO die lesgeven in het basisonderwijs: wie houdt planken het langste vol?

YouTube Preview Image

Wie kan het langst planken, dat is de opdracht van dit jaar! Planken is leuk, maar vergt wel een beetje oefening. Thuis, op school met de kinderen in de klas of midden in het bos. Elk goed verhaal dat van toepassing is op de betreffende leerkracht en wat met trainen te maken heeft, verdient bonuspunten. De winnende leerkrachten van 2017 krijgen eind september uit handen van Jochem van Gelder de prijzen uitgereikt: een megabokaal, sport- en spelmateriaal voor de hele school en natuurlijk de eer van een jaar lang de titel Fitste Juf of Meester van Gelderland. Ga snel naar de pagina en meld uw school aan!