Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

LEZINGENREEKS 2017: KRACHT VAN SPORT IN DE WIJK

9 februari 2017 door HAN Sport en Bewegen

Biedt sport kwetsbare jongeren structuur in hun dagelijkse leven? Voelt een vluchteling zich eerder welkom door sportdeelname? Leert sport mensen met psychiatrische problemen beter om te gaan met tegenslag? In de vijfdelige lezingenreeks ‘Kracht van Sport’ staat dit jaar de problematiek en inzet van sport bij diverse doelgroepen in de wijk centraal.

YouTube Preview Image

In de lezingenreeks Kracht van Sport van 2017 gaan experts op zoek naar manieren waarop welzijnswerkers, zorgverleners en professionals sport gezamenlijk kunnen inzetten als middel om de leefkwaliteit van wijkbewoners te verhogen. De lezingen vinden plaats op Hogeschool Inholland Haarlem (Bijdorplaan 15 in Haarlem) op donderdagavonden van 19.00-20.30 uur. Wil je je aanmelden voor deze lezingen of meer informatie? Klik dan hier!

Share

Reacties

Reageer

*