Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Seminar Duurzame Inzetbaarheid op 5 oktober in Nijmegen

22 augustus 2016 door HAN Sport en Bewegen

Algemeen_014Hoe behouden mensen hun toegevoegde waarde in het arbeidsproces in de context van de snel veranderende wereld?

Op woensdag 5 oktober vindt in Nijmegen een seminar plaats dat antwoorden en inzichten zal geven op bovenstaande vraag. Hoe zorg je er als bedrijf voor dat de medewerkers hun toegevoegde waarde behouden? Moet de werkgever alleen investeren in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers of kan hij/zij er tevens voor zorgen dat jouw medewerkers ook in zichzelf investeren? Hoe belangrijk zijn uitkomsten uit wetenschappelijk onderzoek daarbij? Meld je nu alvast aan of lees hieronder verder voor meer informatie.

Met onder andere Judith Semeijn (Open Universiteit Nederland), Sarah Detaille (HAN Sport en Bewegen), Gerard Scheenstra (Knowvium), Geert van der Veer (HAN SENECA), Guido Welter (Inguide), Yolanda Kuis (Voorzitter BAO), Andre Preijde (Algemeen Directeur Huis van de Sport), diverse workshops, panel discussies en een afsluitende netwerkborrel.

Kom naar dit boeiende seminar en raak geïnspireerd! De aanmelding is gestart, meer informatie over het programma is te vinden op www.knowvium.nl/seminar.

Enkele dingen die je moet weten over het Seminar Duurzame Inzetbaarheid van 5 oktober:

  • Het kost 150 euro per persoon om deel te nemen;
  • Het is gratis voor coaches en consultants die minimaal 5 besluitvormers en beleidsmakers zich laten inschrijven;
  • Het evenement wordt georganiseerd dankzij een co-creatie tussen Knowvium en HAN SENECA.
Share

Reacties

Reageer

*