Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Afsluiting minor Intercultureel werken

9 februari 2017 door Kasia Tatarczuch

De minor Intercultureel werken 2016 zit er weer op! We kijken terug op een geslaagd semester met mooie samenwerkingen tussen studenten van verschillende studierichtingen, goede studieresultaten en tevreden opdrachtgevers uit het werkveld. Onderstaande foto’s geven een impressie van het afgelopen half jaar.

 

 

 

 

 

 

 

Op 30 oktober 2016 brachten we met docenten en studenten een bezoek aan o.a. Muzerijk in Uden. Twee onderzoeksgroepjes hebben hun narratief onderzoek in Uden gedaan met als onderwerpen interculturele buurtontmoetingen en een interreligieus symposium.

 

 

 

 

 

 

Zuleyha Şahin van Bureau Jeugdbescherming Gelderland gaf de studenten een training Beschermjassen. Met het officiële certificaat kunnen de studenten aantonen een basis te hebben in het werken met deze interculturele methodiek.

 

 

 

 

 

 

Blije gezichten na het behalen van het certificaat Beschermjassen.

 

 

 

 

 

 

Het kruispuntdenken, in een gastles geïntroduceerd door Edwin Hoffmann, is een belangrijk concept gebleken in de ontwikkeling van de diversiteitscompetentie van de minorstudenten. Marian Dries, minor-coördinator koos naar aanleiding hiervan voor deze schudbol als symbool voor de minor intercultureel werken.

 

 

 

 

 

 

Op 31 januari 2017 kon Marian Dries met gepaste trots aankondigen dat alle studenten alle toetsonderdelen van de minor gehaald hadden. Eén groepje had voor hun interculturele leeractiviteit zelfs een 9 gescoord van de opdrachtgever!

Reacties

Reageer

 

*