Paaspop academy

23 maart 2018 door Vissers Christel

Beste student,

Paaspop Schijndel is een jaarlijks terugkomend muziekevenement. Wat veel mensen niet weten is dat voordat iedereen kan genieten van de gaafste bands, op 30 maart de Paaspop Academy plaatsvindt! Paaspop Academy is een evenement waarop studenten en professionals uit het werkveld elkaar ontmoeten door middel van inspirerende sprekers en tal van netwerkactiviteiten.

Met een totaal nieuw concept krijgen studenten dit jaar nog meer de kans om zichzelf te ontwikkelen, te presenteren aan bedrijven en een netwerk op te bouwen. De drie o’s komen centraal te staan: onderwijs, ondernemers en overheid.

Jaarlijks wordt er gevarieerd in het thema, waarbij wordt ingespeeld op actuele trends en ontwikkelingen die spelen in de maatschappij en festivalwereld. Met het thema van PPA18 ‘Bewustzijn?!’ draait het allemaal om food, sustainability en verspilling.

Voor Paaspop Academy 2018 zijn er slechts 90 kaarten te verdelen onder studenten van Fontys en andere event-gerelateerde opleidingen. Dit betekent dat er selectief een keuze gemaakt gaat worden en dat niet iedereen aanwezig kan zijn.

Voor meer informatie kun je ook kijken op paaspopacademy.nl.

Wil jij graag naar PPA18? Schrijf je dan in door een studentformulier in te vullen (te verkrijgen bij Christel Vissers).

Sta jij al popelen om naar PPA18 te gaan en wil je graag je motivatie opsturen? Stuur dan je formulier vóór 20 maart 2018 op naar info@event-academy-tilburg.nl.

Hopelijk tot dan!

Groetjes,