Master na je bachelor?

11 december 2017 door Vissers Christel

Eerder hebben jullie een blog kunnen lezen van Cornelie Smallegange (oud student Opleidingskunde). Zij woont op dit moment in Finland voor haar master Duurzame Bedrijfskunde. Deze heeft ze onlangs met een positief resultaat afgerond. Cornelie heeft een heel informatief filmpje gemaakt voor studenten die er over denken een master te volgen in het buitenland.

In het filmpje laat Cornelie zien welke stappen ze wilde zetten, waar ze tegenaan is gelopen en hoe ze de stappen toch heeft kunnen maken. Eigenlijk niet alleen leuk voor wanneer je een master wilt gaan doen, maar ook om te leren van iemand die een nieuw pad gaat ontdekken. Wat je kunt leren van studeren in het buitenland. De moeite waard dus! Cornelie, bedankt voor het delen!

website, facebook en twitter Opleidingskunde
Studio L&D