Het gezicht van Opleidingskunde: oud & nieuw

17 juli 2015 door Gijs Mahler

Wie wordt het Gezicht van Opleidingskunde 2015-16In deze blog de bekendmaking van de opvolger van Roos van Bentum als hét gezicht van Opleidingskunde. Daarnaast om het studiejaar af te sluiten iets nieuws, namelijk een vlog.

In de vlog stelt derdejaars student Roos van Bentum zich voor en vertelt ze over hoe het was om hét gezicht van Opleidingskunde 2014-2015 te zijn, wat de opleiding haar tot nu toe heeft gebracht en wat haar droombaan is. Daarnaast geeft ze onder andere een tip aan diegene die Opleidingskunde overweegt te gaan studeren.

Roos, bedankt voor je inzet voor Opleidingskunde als het gezicht van Opleidingskunde 2014-2015!

Foto OS OER 2015-2016Het gezicht van Opleidingskunde 2015-2016
Het nieuwe gezicht staat klaar om de voorkant van het opleidingsstatuut een nieuwe identiteit te geven. Correctie, de nieuwe gezichten, want komend studiejaar hebben we niet één, maar twee gezichten van Opleidingskunde.

Wij verwelkomen Ilona van Daal en Inge Wittenrood als de gezichten van Opleidingskunde 2015-2016! Beide dames zijn het komende studiejaar tweedejaars student en zijn er trots op de nieuwe ambassadeurs van de opleiding te zijn.

Zomervakantie
Ook de blog gaat er even tussenuit. In het begin van het nieuwe studiejaar zijn we weer terug. Tot dan! Fijne vakantie!

website, facebook en twitter Opleidingskunde

3 Reacties to “Het gezicht van Opleidingskunde: oud & nieuw”

avatar Christel schreef:

Wat leuk om te lezen! Je hebt Opleidingskunde mooi vertegenwoordigd Roos! Ilona en Inge veel plezier en succes gewenst!

avatar Roos schreef:

Dankjewel! Ilona en Inge veel plezier komend jaar!

avatar Paul Jacobs schreef:

Bedankt Roos voor het afgelopen jaar. je was niet alleen het gezicht van Opleidingskunde maar ook een geweldige ambassadeur voor de opleiding en je mede studenten.