Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Een leerzame vakantie toegewenst!

17 juli 2013 door Sandra Gutte

Beste studenten, docenten, alumni en alle andere ‘leergierigen’ onder ons: Opleidingskunde wil iedereen een fijne vakantie toewensen! Eergisteren is officieel de vakantie begonnen. Even een break, er even tussenuit. Energie en inspiratie opdoen om weer als een OEN (Open, Eerlijk en Nieuwsgierig) een nieuw leerjaar tegemoet te gaan. Opleidingskundigeworden.nl gaat de komende weken ook even met vakantie. Als leerprofessionals weten we natuurlijk dat ons leergierige brein in deze zomerse tijd niet stilstaat. Wat we ook doen, waar we ook zijn: we leren! Geniet allemaal van de komende weken en we verheugen ons erop jullie in het nieuwe schooljaar weer te inspireren!

Share

Reacties

Reageer

*