Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vakantie

8 juli 2012 door Sandra Gutte

Beste (aankomende) studenten, ouders, docenten en opleidingskundigen,

Vanaf morgen gaat Opleidingskundige worden met vakantie. We nemen even de tijd om bij te komen en om terug te kijken op alle fantastische (leer)ervaringen van het afgelopen studiejaar. Op 13 augustus is Opleidingskundige worden weer terug, volledig uitgerust en vol met nieuwe ideeën en inspiraties.

Opleidingskunde zelf gaat ook vanaf 13 augustus weer aan de slag. Tot die tijd kun je met al je vragen en opmerkingen terecht bij het HAN VoorlichtingsCentrum. Het HVC is in de zomervakantie van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 15:00 uur te bereiken op 024-3530500 of via info@han.nl.

Opleidingskunde blijft wel actief op twitter en facebook deze zomer. Dus houd deze social media in de gaten voor interessante informatie, links, updates, enz.

Namens Opleidingskunde iedereen een inspirerende, leerzame en vooral prettige vakantie toegewenst en tot in het nieuwe studiejaar!

Share

Reacties

Reageer

*