Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Een kerstgroet van Opleidingskunde

23 december 2011 door Marion Kemperman

Wham met ‘Last Christmas’ op de radio, kerstlichtjes en heel veel chocoladekransjes!

Jaaa, over een paar dagen is het weer kerstmis. Daarom hierbij namens opleidingskundigeworden.nl en de opleiding Opleidingskunde:

Schitterende feestdagen en een leerzaam 2012 gewenst!

Opleidingskundigeworden.nl is vanaf vandaag twee weken met kerstvakantie. En uiteraard kun je ook in het nieuwe jaar weer herkenbare, inspirerende, mooie en soms serieuze, soms grappige, maar altijd met passie geschreven blogs van onze (oud)studenten en docenten verwachten.

Vanaf januari neemt Ilja van Bree het beheer van de weblog over. Bedankt dat jullie ervaringen en meningen op opleidingskundigeworden.nl hebben willen delen. Ik heb erg genoten van jullie blogs. Ga zo door!

Marion Kemperman

Website Opleidingskunde

Share

Reacties

Reageer

*