Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Opleidingskundige worden gaat met vakantie!

14 juli 2011 door Marion Kemperman

Beste (aankomende) studenten, ouders en opleidingskundigen,

Opleidingskundige worden gaat vanaf morgen heerlijk uitrusten en bijkomen van het afgelopen studiejaar. Op 15 augustus starten wij weer met frisse moed aan een nieuw jaar vol ervaringen en verhalen van (oud) studenten, docenten en opleidingskundigen.

De opleiding zelf gaat ook vanaf 15 augustus weer aan de slag. Tot die tijd kun je met al je vragen en opmerkingen terecht bij HAN VoorlichtingsCentrum. Het HVC is in de zomervakantie van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 15:00 uur te bereiken op 024-3530500 of via info@han.nl.

Wij wensen jullie allen een hele fijne vakantie toe en tot in het nieuwe studiejaar!

Share

Reacties

Reageer

*